
Συσκευές & Αξεσουάρ
Cheesecake with meringue topping
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 30 λεπτ.
24 portions
Υλικά
Base
-
unsalted butter cut into pieces (1-2 cm), plus extra for greasing130 g
-
white sugar30 g
-
eggs2
-
self-raising flour plus extra for dusting200 g
Filling and meringue topping
-
lemon zest only, no white pith1
-
white sugar350 g
-
quark or fresh ricotta cheese, well-drained1000 g
-
eggs separated5
-
cornflour80 g
-
full cream milk650 g
-
lemon juice (approx. 1 lemon)40 g
-
grapeseed oil120 g
-
sea salt1 pinch
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
267.2 kcal /
1122.2 kJ
Πρωτεΐνη
7.2 g
Λιπαρά
15 g
Υδατάνθρακες
27.1 g
Φυτικές ίνες
0.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.5 g
Νάτριο
143.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Polish cuisine: Desserts
6 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνQuince crumble
1ωρ. 25 λεπτ.
Polenta, mandarin and almond cake
2ωρ. 35 λεπτ.
Pepita almond Florentines
1ωρ.
Baked pumpkin doughnuts
1ωρ. 20 λεπτ.
White chocolate and cardamom buckwheat cookies
55 λεπτ.
Pistachio cake
1ωρ. 10 λεπτ.
Banana tart tartin with chocolate sorbet
27ωρ. 35 λεπτ.
S'mores cupcakes
2ωρ. 40 λεπτ.
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2ωρ. 30 λεπτ.
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1ωρ. 10 λεπτ.
Sicilian ricotta cheesecake with botrytis soaked figs
30ωρ. 25 λεπτ.
Fruity pear mince tarts
2ωρ. 30 λεπτ.