
Συσκευές & Αξεσουάρ
Cheesecake with meringue topping
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 30 λεπτ.
24 portions
Υλικά
Base
-
unsalted butter cut into pieces (1-2 cm), plus extra for greasing130 g
-
white sugar30 g
-
eggs2
-
self-raising flour plus extra for dusting200 g
Filling and meringue topping
-
lemon zest only, no white pith1
-
white sugar350 g
-
quark or fresh ricotta cheese, well-drained1000 g
-
eggs separated5
-
cornflour80 g
-
full cream milk650 g
-
lemon juice (approx. 1 lemon)40 g
-
grapeseed oil120 g
-
sea salt1 pinch
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
267.2 kcal /
1122.2 kJ
Πρωτεΐνη
7.2 g
Λιπαρά
15 g
Υδατάνθρακες
27.1 g
Φυτικές ίνες
0.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.5 g
Νάτριο
143.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Polish cuisine: Desserts
6 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνANZAC biscuits
40 λεπτ.
Soft cinnamon doughnuts
50 λεπτ.
Chocolate volcanos
55 λεπτ.
Gluten free ANZAC biscuits
45 λεπτ.
ANZAC slice
1ωρ. 40 λεπτ.
Decadent dark chocolate brownies
1ωρ. 30 λεπτ.
Thirty second whole orange cake
1ωρ. 15 λεπτ.
Chocolate self-saucing pudding
50 λεπτ.
Apple frangipane tart
1ωρ. 20 λεπτ.
Bee sting cake
6ωρ. 50 λεπτ.
Milk tart
3ωρ.
Lemon cake
2ωρ.