Torta pasqualina

Torta pasqualina

4.1 82 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 5 λεπτ.
8 pezzi

Υλικά

Impasto
  • di farina tipo 00
    400 g
  • di acqua a temperatura ambiente
    220 g
  • di olio di oliva + q.b. per spennellare
    20 g
  • di sale
    1 pizzico
Ripieno
  • di foglie di bietola pulite
    800 g
  • uova
    4
  • di Parmigiano Reggiano grattugiato
    100 g
  • di ricotta di pecora (o cagliata), scolata dal siero
    350 g
  • di maggiorana fresca le foglioline lavate ed asciugate
    3 rametti
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe
    1 pizzico
Terminare la preparazione
  • di burro in fiocchetti
    30 g
  • uova
    4
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe
    1 pizzico
  • di Parmigiano Reggiano grattugiato
    20 g
  • uovo leggermente sbattuto
    1

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 472 kcal / 1975 kJ
Πρωτεΐνη 24.5 g
Λιπαρά 23.7 g
Υδατάνθρακες 43 g
Φυτικές ίνες 3.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων