
Συσκευές & Αξεσουάρ
Brioche slice with crumble
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
24 portions
Υλικά
Crumble
-
plain flour70 g
-
white sugar50 g
-
vanilla sugar2 tsp
-
unsalted butter50 g
Dough
-
full cream milk220 g
-
fresh yeast or 3 tsp dried instant yeast40 g
-
white sugar100 g
-
vanilla sugar1 tsp
-
plain flour500 g
-
unsalted butter cut into cubes, plus extra for greasing100 g
-
eggs2
-
sea salt½ tsp
-
seasonal fruit (e.g. blueberries, strawberries, rhubarb), cut into pieces, or jam250 - 300 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
202.3 kcal /
849.5 kJ
Πρωτεΐνη
3.6 g
Λιπαρά
6.2 g
Υδατάνθρακες
33.2 g
Φυτικές ίνες
1.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.8 g
Νάτριο
60.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Polish cuisine: Desserts
6 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνANZAC biscuits
40min
Soft cinnamon doughnuts
50min
Chocolate volcanos
55min
Gluten free ANZAC biscuits
45min
ANZAC slice
1h 40min
Decadent dark chocolate brownies
1h 30min
Thirty second whole orange cake
1h 15min
Chocolate self-saucing pudding
50min
Apple frangipane tart
1h 20min
Bee sting cake
6h 50min
Milk tart
3h
Lemon cake
2h