
Συσκευές & Αξεσουάρ
Poppy seed strudel
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 15 λεπτ.
30 portions
Υλικά
Dough
-
butter cut into cubes (3-4 cm)150 g
-
full cream milk180 g
-
fresh yeast or 3 tsp dried instant yeast50 g
-
white sugar120 g
-
plain flour plus extra for dusting500 g
-
egg yolks (reserve whites for filling)6
-
sea salt½ tsp
-
rum1 ½ tbsp
Poppy seed filling
-
poppy seeds420 g
-
boiling water for soaking1000 g
-
almonds50 g
-
walnuts50 g
-
white sugar150 g
-
honey50 g
-
sultanas100 g
-
butter30 g
-
full cream milk150 g
-
mixed peel40 g
-
natural almond extract1 ½ tsp
-
ground cinnamon¼ tsp
-
orange zest only, no white pith, finely grated½
-
orange juice20 g
-
rum (προαιρετικό πεδίο)2 tbsp
-
sea salt½ tsp
-
egg whites6
Glaze
-
icing sugar180 g
-
orange juice20 - 40 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
297.4 kcal /
1249.3 kJ
Πρωτεΐνη
6.8 g
Λιπαρά
14.7 g
Υδατάνθρακες
34.9 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.6 g
Νάτριο
137.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Polish cuisine: Desserts
6 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνANZAC biscuits
40 λεπτ.
Soft cinnamon doughnuts
50 λεπτ.
Chocolate volcanos
55 λεπτ.
Gluten free ANZAC biscuits
45 λεπτ.
ANZAC slice
1ωρ. 40 λεπτ.
Decadent dark chocolate brownies
1ωρ. 30 λεπτ.
Thirty second whole orange cake
1ωρ. 15 λεπτ.
Chocolate self-saucing pudding
50 λεπτ.
Apple frangipane tart
1ωρ. 20 λεπτ.
Bee sting cake
6ωρ. 50 λεπτ.
Milk tart
3ωρ.
Lemon cake
2ωρ.