Panzerottini con mozzarella filante e carne

Panzerottini con mozzarella filante e carne

4.8 149 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 3ωρ. 20 λεπτ.
8 porzioni

Υλικά

Impasto
  • 100 g di latte
  • 15 g di lievito di birra fresco (metà cubetto)
  • 5 g di zucchero
  • 150 g di acqua + q.b.
  • 500 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 15 g di sale
Ripieno
  • 50 g di pecorino stagionato, a pezzi (2-3 cm)
  • 250 g di mozzarella intrecciata (treccia) a pezzi (3-4 cm)
    250 g di scamorza, a pezzi (3-4 cm)
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 300 g di carne trita mista (vitello e maiale)
  • 200 g di salsa di pomodoro
  • 2 pizzichi di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato (προαιρετικό πεδίο)
Terminare la preparazione
  • 1500 g di olio per frittura

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 porzione

Πρωτεΐνη 24 g
Θερμίδες 2975 kJ / 711 kcal
Λιπαρά 47 g
Φυτικές ίνες 3 g
Υδατάνθρακες 51 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων