
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pumpkin Pearl Barley Risotto with Chorizo
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
onion cut in pieces40 g
-
chorizo cubed (approx. 0.5 cm - 1 cm)100 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
water boiling800 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1 ½
-
pumpkin flesh cut in pieces (2 cm)250 g
-
pearl barley rinsed300 g
-
dry white wine100 g
-
fine sea salt to taste2 pinches
-
ground black pepper to taste2 pinches
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
519 kcal /
2171 kJ
Πρωτεΐνη
18.8 g
Λιπαρά
21.7 g
Υδατάνθρακες
62.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Pumpkin
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCheeseboard Spaghetti
45 min
Creamy Pea Pasta
25 min
Salmon Farfalle with Pesto
45 min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35 min
Crab & Prawn Linguine
25 min
Lasagne bolognese
2 godz. 30 min
Linguine with Bacon and Prawns
Brak ocen
Spaghetti Carbonara
40 min
Spaghetti Bloody Brain
Brak ocen
Pasta with Anchovies and Breadcrumbs
Brak ocen
Creamy Chicken and Broccoli Pasta
30 min
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 min