鮭魚金針菇炊飯

鮭魚金針菇炊飯

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
2 人份

Υλικά

  • 洋蔥 ,切塊(約3公分)
    25 克
  • 紅蘿蔔 ,切丁(約1公分)
    15 克
  • 5 克
  • 金針菇 ,切段(約3公分)
    75 克
  • 日式醬油
    15 克
  • 米酒
    5 克
  • 高湯
    60 克
  • 白米 ,洗淨、瀝乾
    90 克
  • 新鮮鮭魚片、去皮 ,切塊(約2公分)
    150 克
  • 450 克
  • 青蔥 ,切蔥花
    10 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 365 kcal / 1527.1 kJ
Πρωτεΐνη 20.4 g
Λιπαρά 13 g
Υδατάνθρακες 39.7 g
Φυτικές ίνες 1 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.8 g
Νάτριο 478.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων