
Συσκευές & Αξεσουάρ
鮭魚金針菇炊飯
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
2 人份
Υλικά
-
洋蔥 ,切塊(約3公分)25 克
-
紅蘿蔔 ,切丁(約1公分)15 克
-
油5 克
-
金針菇 ,切段(約3公分)75 克
-
日式醬油15 克
-
米酒5 克
-
高湯60 克
-
白米 ,洗淨、瀝乾90 克
-
新鮮鮭魚片、去皮 ,切塊(約2公分)150 克
-
水450 克
-
青蔥 ,切蔥花10 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
365 kcal /
1527.1 kJ
Πρωτεΐνη
20.4 g
Λιπαρά
13 g
Υδατάνθρακες
39.7 g
Φυτικές ίνες
1 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.8 g
Νάτριο
478.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

美味 • 炊飯
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν

舒心饗宴
24 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν