 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
醬燒豬肉蓋飯
                
                Προετοιμασία 10 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 40 λεπτ.
              
              
                
                2 人份
              
            Υλικά
醬燒豬肉
- 
          豬五花火鍋肉片 切小片(約5公分)300 克
- 
          醬油25 克
- 
          米酒20 克
- 
          味醂25 克
- 
          薑20 克
- 
          洋蔥 切絲120 克
- 
          油15 克
蒸煮
- 
          水1200 克
- 
          白米 洗淨,瀝乾200 克
- 
          白芝麻1 茶匙
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Νάτριο
                    
                        586 mg 
                    
                  
                  
                    Πρωτεΐνη
                    
                        32.3 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        4425.6 kJ  / 
                        1058.8 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        59.2 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        1.9 g 
                    
                  
                  
                    Κορεσμένα λιπαρά
                    
                        103.3 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        94.4 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        下班輕鬆煮
                        10 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                    