
Συσκευές & Αξεσουάρ
醬燒豬肉蓋飯
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
2 人份
Υλικά
醬燒豬肉
-
豬五花火鍋肉片 ,切小片(約5公分)300 克
-
醬油25 克
-
米酒20 克
-
味醂25 克
-
薑20 克
-
洋蔥 ,切絲120 克
-
油15 克
蒸煮
-
水1200 克
-
白米 ,洗淨,瀝乾200 克
-
白芝麻1 茶匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
1058.8 kcal /
4425.6 kJ
Πρωτεΐνη
32.3 g
Λιπαρά
59.2 g
Υδατάνθρακες
94.4 g
Φυτικές ίνες
1.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
103.3 g
Νάτριο
586 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

下班輕鬆煮
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν