
Συσκευές & Αξεσουάρ
Mais-Buchweizen-Brot
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
20 Scheiben
Υλικά
-
Butter zum Einfetten
-
Buchweizen geschält, geröstet120 g
-
Tapioka (Perlen)100 g
-
Maismehl300 g
-
Wasser450 g
-
Hefe (40 g)1 Würfel
-
Salz1 ½ TL
-
Rapsöl50 g
-
Backpulver½ Pck.
-
Sesam50 g
Διατροφή ανά 1 Scheibe
Θερμίδες
131 kcal /
549 kJ
Πρωτεΐνη
3 g
Λιπαρά
5 g
Υδατάνθρακες
20 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Glutenfrei
62 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία

Glutenfrei
61 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMediterranes Rosmarinbrot
1 Std. 55 Min
Quark-Mandel-Brötchen
1 Std. 15 Min
Chapati
1 Std. 10 Min
Fenchelzöpfe
3 Std.
Laugen Croissants
1 Std.
Sesambrot
2 Std.
Birnen-Nuss-Brot
1 Std. 15 Min
Vollkorneck
20 Std.
Bierbrot
2 Std.
Sandwich-Toast
27 Std.
Menü: Vollwert-Focaccia mit Tomaten-Feta-Dip, Erdbeertraum
50 Min
Vollkornbrot
5 Std.