Συσκευές & Αξεσουάρ
Mais-Buchweizen-Brot
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
20 Scheiben
Υλικά
-
Butter zum Einfetten
-
Buchweizen geschält, geröstet120 g
-
Tapioka (Perlen)100 g
-
Maismehl300 g
-
Wasser450 g
-
Hefe (40 g)1 Würfel
-
Salz1 ½ TL
-
Rapsöl50 g
-
Backpulver½ Pck.
-
Sesam50 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Scheibe
Πρωτεΐνη
3 g
Θερμίδες
549 kJ /
131 kcal
Λιπαρά
5 g
Υδατάνθρακες
20 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Glutenfrei
62 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Glutenfrei
61 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChallah
1hod. 30min.
Walnuss-Knäckebrot
1hod. 50min.
Frühstücks-Früchte-Brot
2hod.
Handbrot mit Schinken und Käse
12hod. 30min.
Pain de Campagne (Französisches Landbrot)
76hod.
Dinkel-Körner-Brot
1hod. 30min.
Toastbrot (glutenfrei)
14hod.
Tomaten-Käse-Knäckebrot
1hod. 30min.
Zwiebelbrot mit Koriander
2hod. 40min.
Laugen-Schinken-Hörnchen
2hod. 15min.
Vollkorn-Brötchen
2hod.
Vollwert-Focaccia mit Kräuter-Knoblauch-Öl
50min.