Tarta podhalańska - trzy sery Dominiki Zięder

Tarta podhalańska - trzy sery Dominiki Zięder

4.4 31 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
6 porcji

Υλικά

Ciasto
  • mąki pszennej
    250 g
  • masła schłodzonego, pokrojonego na kawałki
    150 g
  • jajko
    1
  • soli
    ½ łyżeczki
Nadzienie
  • świeżego sera owczego (bundzu) pokrojonego na kawałki
    200 g
  • bryndzy pokrojonej na kawałki
    200 g
  • sera gouda pokrojonego na kawałki
    200 g
  • śmietany, min. 30% tłuszczu
    180 g
  • jajka
    2
  • pieprzu czarnego, mielonego
    ½ łyżeczki
  • tymianku, suszonego
    1 łyżeczka
  • żurawiny, suszonej
    50 g
  • sól do smaku (opcjonalnie)
  • mąka pszenna do oprószenia blatu

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 786.6 kcal / 3291 kJ
Πρωτεΐνη 27.1 g
Λιπαρά 57.2 g
Υδατάνθρακες 42 g
Φυτικές ίνες 1.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 36.2 g
Νάτριο 971.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων