
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gluten-free Carrot and Orange Cake
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
16 pieces
Υλικά
Sponge cake
-
butter for greasing
-
almonds200 g
-
buckwheat grains30 g
-
carrots in pieces250 g
-
medium eggs3
-
honey100 g
-
golden caster sugar100 g
-
fine sea salt1 pinch
-
orange thin peelings of skin only½
-
maize flour70 g
-
baking powder½ tsp
Topping
-
double cream250 g
-
orange liqueur1 - 1 ½ Tbsp
-
runny honey20 g
-
orange extra zest for garnish
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 piece
Θερμίδες
247 kcal /
1036 kJ
Πρωτεΐνη
6 g
Λιπαρά
18 g
Υδατάνθρακες
14 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνIrish Apple Cake with Crème Anglaise
1ωρ. 10 λεπτ.
Kanelbullar - Swedish Cinnamon Buns
2ωρ. 30 λεπτ.
Almond Cake with White Chocolate Topping
2ωρ. 50 λεπτ.
Butterfly Cakes
1ωρ.
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
1ωρ. 10 λεπτ.
Victoria Sponge
1ωρ. 10 λεπτ.
Baked Doughnuts
1ωρ.
Chocolate Bourbons
45 λεπτ.
Polish Doughnuts (Pączki)
1ωρ. 20 λεπτ.
Coffee and Walnut Cake
1ωρ. 10 λεπτ.
Baked White Chocolate Caramel Cheesecake
6ωρ. 20 λεπτ.
Chocolate Chip Cake
1ωρ. 30 λεπτ.