Vacherin glacé à l'abricot

Vacherin glacé à l'abricot

4.9 32 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 30 λεπτ.
10 parts

Υλικά

La glace à la vanille
  • feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
    2
  • jaunes d'œufs
    4
  • de crème liquide entière très froide
    100 g
  • de lait
    300 g
  • de sucre en poudre
    70 g
  • gousse de vanille fendue en deux dans la longueur
    1
  • petites meringues grossièrement concassées
    10
Le sorbet à l'abricot
  • de sucre en poudre
    90 g
  • d'abricots frais coupés en deux et préalablement congelés à plat
    500 g
  • blanc d'œuf
    1
La finition
  • de confiture d'abricots
    160 g
  • de sucre en poudre
    30 g
  • de crème liquide entière très froide
    200 g
  • de mascarpone
    100 g

Διατροφή ανά 1 part

Θερμίδες 292 kcal / 1221 kJ
Πρωτεΐνη 4.3 g
Λιπαρά 13.3 g
Υδατάνθρακες 38.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων