Συσκευές & Αξεσουάρ
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 25ωρ. 15 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Panna cotta
-
oil to grease
-
pouring (whipping) cream410 g
-
full cream milk160 g
-
sugar50 g
-
mastic gum (see Tips)¼ tsp
-
chilled water350 g
-
titanium strength gelatine leaves3
Rhubarb topping
-
rhubarb (approx. 500 g), trimmed and cut into pieces (7 cm)6 stalks
-
caster sugar70 g
-
honey70 g
-
water70 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
4.549 g
Θερμίδες
1652 kJ /
393 kcal
Λιπαρά
27.014 g
Φυτικές ίνες
1.971 g
Υδατάνθρακες
34.015 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRaspberry and vanilla marshmallows
2h 15min
Spooky shortbread fingers
1h 50min
Ghost meringues
12h 25min
Vanilla bean marshmallows
2h 15min
Chocolate ice cream
24h 20min
Apple sponge pudding
1h 20min
Mango and labne slice
28h
Cookidoo 10th Anniversary cake
4h
Waffle cones
35min
Harlequin custard (TM6)
15min
Yoyo slice
2h 30min
Banana coconut ice blocks
7h 15min