Συσκευές & Αξεσουάρ
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 50 λεπτ.
10 portions
Υλικά
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
fresh thyme leaves only5 sprigs
-
brown onion75 g
-
garlic cloves3
-
unsalted butter50 g
-
dried porcini mushrooms crumbled10 g
-
red wine150 g
-
fresh Swiss brown mushrooms (see Tips)250 g
-
salt½ tsp
-
cream cheese200 g
-
dried pepperleaf (see Tips)2 tsp
-
Dijon mustard½ tsp
-
fresh chives cut into small pieces, to garnish
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
2.391 g
Θερμίδες
467 kJ /
111 kcal
Λιπαρά
10.662 g
Φυτικές ίνες
0.859 g
Υδατάνθρακες
1.469 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSanta Maria Dry Rub
5 λεπτ.
Sambal chilli
35 λεπτ.
Baked pâté
3ωρ.
Smashed pea and bean dip
30 λεπτ.
Baked artichoke dip
35 λεπτ.
Habanero Butter
Καμία βαθμολογία
Yellow chicken curry with rice
1ωρ.
Chunky guacamole
10 λεπτ.
Yoghurt cheese
24ωρ. 40 λεπτ.
Teriyaki deli chicken
40 λεπτ.
Wasabi mayonnaise
10 λεπτ.
Pistachio Butter
15 λεπτ.