
Συσκευές & Αξεσουάρ
Lamb Keema with Peas
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions
Υλικά
-
cumin seeds2 Tbsp
-
coriander seeds1 Tbsp
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)15 g
-
garlic cloves5
-
fresh bird's eye chillies halved, to taste1 - 2
-
onions quartered150 g
-
ghee30 g
-
cloves6
-
cinnamon stick small1
-
black peppercorns6
-
ground turmeric1 tsp
-
garam masala (προαιρετικό πεδίο)1 Tbsp
-
lamb mince broken in pieces500 g
-
tinned chopped tomatoes (1 x 400 g tin)400 g
-
water200 g
-
meat stock cube (for 0.5 l) lamb or beef, crumbled½
-
fine sea salt or to taste2 tsp
-
frozen green peas150 g
-
garam masala (προαιρετικό πεδίο) or to taste1 Tbsp
-
fine sea salt (προαιρετικό πεδίο) or to taste1 tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
454 kcal /
1897 kJ
Πρωτεΐνη
30.7 g
Λιπαρά
28 g
Υδατάνθρακες
19.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

A Taste of India
72 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCouscous with Lamb and Vegetables
50 λεπτ.
Beef Stroganoff
1ωρ.
Chicken Breasts Pizzaiola
50 λεπτ.
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 λεπτ.
Chicken Jalfrezi
1ωρ.
One-pot Moussaka
30 λεπτ.
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 λεπτ.
Pulled Tandoori Chicken
30 λεπτ.
Shepherd's Pie
1ωρ. 40 λεπτ.
Ham Hock Potato Bake
35 λεπτ.
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 λεπτ.
Browned Pork Rice
1ωρ.