Calabaza rellena a la provenzal

Calabaza rellena a la provenzal

4.5 28 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
6 raciones

Υλικά

  • calabaza (tipo butternut) de aprox. 1000 g
    1
  • de agua
    1000 g
  • dientes de ajo
    2 - 3
  • de aceite
    30 g
  • de salchichas blancas frescas en trozos de 3 cm
    300 - 350 g
  • de tomate maduro en dados de 1 cm
    200 g
  • de hierbas provenzales secas
    2 cucharaditas
  • de sal
    2 pellizcos
  • de pimienta molida
    2 pellizcos
  • de requesón (προαιρετικό πεδίο)
    80 - 100 g
  • de mozzarella rallada
    200 g

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 352 kcal / 1473 kJ
Πρωτεΐνη 16.8 g
Λιπαρά 26.8 g
Υδατάνθρακες 13 g
Φυτικές ίνες 2.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 9.7 g
Νάτριο 698.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων