
Συσκευές & Αξεσουάρ
Vegetable Spring Rolls
Προετοιμασία 1ωρ. 50 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 10 λεπτ.
14 portions
Υλικά
Spring Roll Wrappers
-
plain flour150 g
-
cornflour90 g
-
water465 g
-
fine sea salt2 pinches
-
sunflower oil for frying1010 g
Filling
-
carrots cut in pieces70 g
-
garlic cloves5
-
olive oil40 g
-
mung bean vermicelli50 g
-
sugar2 tsp
-
fish sauce2 tsp
-
soy sauce2 tsp
-
oyster sauce40 g
-
soy bean sprout, fresh150 g
-
fresh chives cut in lengths (3 cm)10
-
medium egg beaten1
-
sweet chilli sauce or as desired, for serving20 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
125 kcal /
521 kJ
Πρωτεΐνη
2.1 g
Λιπαρά
3.5 g
Υδατάνθρακες
21.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Thai Kitchen
9 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνYam Pottage (Asaro)
35 min
Steamed Broccoli Mash
35 min
Rice Salad with Vegetables
45 min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
10 min
Pease Pudding
13 godz. 10 min
Cauliflower Stuffed Parathas
45 min
Red Cabbage
1 godz.
Salmon Rillette, Onion Chutney, Toasted Sourdough
1 godz. 25 min
Pilau Rice
30 min
Roasted Aubergine with Oyster Mushrooms
1 godz.
Cooked Quinoa
15 min
Gluten-free Veggie Patties with Yoghurt Dressing
1 godz.