
Συσκευές & Αξεσουάρ
Vegetable Spring Rolls
Προετοιμασία 1ωρ. 50 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 10 λεπτ.
14 portions
Υλικά
Spring Roll Wrappers
-
plain flour150 g
-
cornflour90 g
-
water465 g
-
fine sea salt2 pinches
-
sunflower oil for frying1010 g
Filling
-
carrots cut in pieces70 g
-
garlic cloves5
-
olive oil40 g
-
mung bean vermicelli50 g
-
sugar2 tsp
-
fish sauce2 tsp
-
soy sauce2 tsp
-
oyster sauce40 g
-
soy bean sprout, fresh150 g
-
fresh chives cut in lengths (3 cm)10
-
medium egg beaten1
-
sweet chilli sauce or as desired, for serving20 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
125 kcal /
521 kJ
Πρωτεΐνη
2.1 g
Λιπαρά
3.5 g
Υδατάνθρακες
21.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Thai Kitchen
9 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChapatis
1 godz. 30 min
Naan Bread with Onion and Cumin
1 godz. 30 min
Mint Courgettes
30 min
Cauliflower and Broccoli Gratin
50 min
Cauliflower Rice
10 min
Green Bean Bundles, Potatoes and Thyme Butter
50 min
Cumin Rice
25 min
Tomato Rice Balls
40 min
Marinated Peppers
55 min
Minted Mushy Peas with Crème Fraîche
20 min
Creamy Mushrooms
35 min
Devilled Eggs
20 min