
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gaji Namul (Steamed Aubergine Side Dish)
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
garlic cloves2
-
dark soy sauce20 g
-
sesame oil15 g
-
toasted sesame seeds10 g
-
caster sugar½ tsp
-
Korean chilli flakes (gochugaru) (see tip)½ tsp
-
water1000 g
-
aubergines (approx. 700 g), cut in wedges (2 cm x 15 cm) (see tip)2
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
spring onions thinly sliced (5 mm)2
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
2 g
Θερμίδες
393 kJ /
95 kcal
Λιπαρά
6 g
Υδατάνθρακες
6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

korean cuisine
9 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνNaan Bread with Onion and Cumin
1ωρ. 30 λεπτ.
Pilau Rice
40 λεπτ.
Minted Mushy Peas with Crème Fraîche
20 λεπτ.
Red Cabbage
1ωρ.
Creamy Mushrooms
35 λεπτ.
Bacon and Spring Onion Potato Salad
1ωρ. 5 λεπτ.
Stuffed Parathas
1ωρ. 20 λεπτ.
Miso and Honey-roasted Aubergine
1ωρ.
Pork Stuffing Balls
1ωρ. 5 λεπτ.
Creamed Corn
30 λεπτ.
Carrot and Coconut Salad
5 λεπτ.
Mango Chutney
50 λεπτ.