Συσκευές & Αξεσουάρ
蕃茄蛋包飯
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
2 人份
Υλικά
-
蛋2 顆
-
牛奶50 克
-
鹽¼ 茶匙
-
白米 洗淨、瀝乾100 克
-
水1100 克
-
紅蘿蔔 切大塊40 克
-
洋蔥 切大塊50 克
-
培根片 切小片100 克
-
油 (προαιρετικό πεδίο)10 克
-
新鮮鳳梨 切厚片70 克
-
50 克 李型番茄, 切丁番茄 切丁50 克
-
蕃茄醬 可多備一些50 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Πρωτεΐνη
18.6 g
Θερμίδες
2113 kJ /
505 kcal
Λιπαρά
22.8 g
Φυτικές ίνες
2.2 g
Υδατάνθρακες
58.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
米食萬歲
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν