
Συσκευές & Αξεσουάρ
Corn chips with salsa roja
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Corn chips
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
mustard powder½ tsp
-
ground paprika½ tsp
-
polenta190 g
-
baker's flour110 g
-
sea salt1 tsp
-
baking powder1 tsp
-
milk120 g
-
olive oil50 g
-
tamari1 tsp
Salsa roja
-
brown onion30 g
-
garlic clove1
-
dried chilli flakes to taste½ - 1 tsp
-
fresh tomatoes blanched, skins removed, deseeded and cut into halves (see Tips)300 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
olive oil15 g
-
salt½ tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
329.7 kcal /
1384.8 kJ
Πρωτεΐνη
9.1 g
Λιπαρά
15.1 g
Υδατάνθρακες
38.3 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.9 g
Νάτριο
1152.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Taste of Mexico
8 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBig Mac-style sauce
4ωρ.
Tartare sauce
10 λεπτ.
Gochujang (Korean chilli paste) marinade
10 λεπτ.
Caramelised onion jam gravy
2ωρ. 5 λεπτ.
Chia and quinoa tortillas with a trio of dips
1ωρ. 45 λεπτ.
Korean marinade
40 λεπτ.
Roasted capsicum & cashew vegan spread
5 λεπτ.
Yellow chicken curry with rice
1ωρ.
Chunky guacamole
10 λεπτ.
Fresh jalapeño dip
5 λεπτ.
Yoghurt cheese
Καμία βαθμολογία
Teriyaki deli chicken
40 λεπτ.