
Συσκευές & Αξεσουάρ
Corn chips with salsa roja
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Corn chips
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
mustard powder½ tsp
-
ground paprika½ tsp
-
polenta190 g
-
baker's flour110 g
-
sea salt1 tsp
-
baking powder1 tsp
-
milk120 g
-
olive oil50 g
-
tamari1 tsp
Salsa roja
-
brown onion30 g
-
garlic clove1
-
dried chilli flakes to taste½ - 1 tsp
-
fresh tomatoes blanched, skins removed, deseeded and cut into halves (see Tips)300 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
olive oil15 g
-
salt½ tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
329.7 kcal /
1384.8 kJ
Πρωτεΐνη
9.1 g
Λιπαρά
15.1 g
Υδατάνθρακες
38.3 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.9 g
Νάτριο
1152.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Taste of Mexico
8 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCaramelised onion jam gravy
2ωρ. 5 λεπτ.
NZ mustard sauce
15 λεπτ.
Honey, soy and mustard marinade
5 λεπτ.
Rosemary and eschalot gravy
30 λεπτ.
Steamed vegetables with kefir dressing (gut health)
40 λεπτ.
Satay sauce
15 λεπτ.
Lemon caper butter
10 λεπτ.
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15 λεπτ.
Cheat's Sriracha sauce
168ωρ. 30 λεπτ.
Quick herb paste
10 λεπτ.
Tzatziki
15 λεπτ.
Red onion relish
50 λεπτ.