
Συσκευές & Αξεσουάρ
Corn chips with salsa roja
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Corn chips
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
mustard powder½ tsp
-
ground paprika½ tsp
-
polenta190 g
-
baker's flour110 g
-
sea salt1 tsp
-
baking powder1 tsp
-
milk120 g
-
olive oil50 g
-
tamari1 tsp
Salsa roja
-
brown onion30 g
-
garlic clove1
-
dried chilli flakes to taste½ - 1 tsp
-
fresh tomatoes blanched, skins removed, deseeded and cut into halves (see Tips)300 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
olive oil15 g
-
salt½ tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1152.6 mg
Πρωτεΐνη
9.1 g
Θερμίδες
1384.8 kJ /
329.7 kcal
Λιπαρά
15.1 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.9 g
Υδατάνθρακες
38.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Taste of Mexico
8 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBeetroot ketchup
1ωρ. 15 λεπτ.
White bean dip with chimichurri
15 λεπτ.
Savoury herb baked ricotta
2ωρ. 40 λεπτ.
Yellow chicken curry with rice
1ωρ.
Roasted fennel dip
35 λεπτ.
Chunky guacamole
10 λεπτ.
Spicy tuna dip
5 λεπτ.
Yoghurt cheese
Καμία βαθμολογία
Teriyaki deli chicken
40 λεπτ.
Earl Grey and whisky glaze
1ωρ.
Lime glaze
40 λεπτ.
Apple, leek and sage sauce
15 λεπτ.