
Συσκευές & Αξεσουάρ
Bee sting cake
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 6ωρ. 50 λεπτ.
12 portions
Υλικά
Filling
-
water130 g
-
gelatine powder1 tbsp
-
full cream milk500 g
-
caster sugar100 g
-
cornflour50 g
-
natural vanilla extract2 tsp
Dough
-
canola oil for greasing
-
breadcrumbs2 tbsp
-
smooth ricotta cheese well drained130 g
-
full cream milk50 g
-
egg1
-
plain flour300 g
-
baking powder2 ½ tsp
-
salt¼ tsp
-
white sugar150 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
unsalted butter cut into pieces100 g
-
apricot jam30 g
-
flaked almonds200 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)200 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
513.5 kcal /
2156.8 kJ
Πρωτεΐνη
10.8 g
Λιπαρά
30.6 g
Υδατάνθρακες
50 g
Φυτικές ίνες
2.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
11.1 g
Νάτριο
450.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Oktoberfest
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHot cross buns
1ωρ. 40 λεπτ.
Brioche hot cross buns
2ωρ. 30 λεπτ.
Chocolate hot cross buns
2ωρ. 40 λεπτ.
Apple and cinnamon hot cross buns
2ωρ. 20 λεπτ.
Hot cross bun loaf
2ωρ. 40 λεπτ.
Tsoureki (Greek Easter bread)
2ωρ. 20 λεπτ.
Gluten free hot cross buns
3ωρ. 25 λεπτ.
Lemon curd easter biscuits
1ωρ. 30 λεπτ.
Greek Easter biscuits (Koulourakia)
1ωρ. 15 λεπτ.
Dani Valent's Basque cheesecake
2ωρ. 10 λεπτ.
Easter Babka
2ωρ. 30 λεπτ.
Molten chocolate cake
45 λεπτ.