
Συσκευές & Αξεσουάρ
Birthday present cake
Προετοιμασία 3ωρ.
Σύνολο 4ωρ.
14 portions
Υλικά
Pink food colouring
-
raw beetroots75 g
-
water70 g
Sponge cake
-
unsalted butter softened, plus extra for greasing310 g
-
white sugar280 g
-
orange zest only, no white pith1
-
eggs6
-
plain flour225 g
-
self-raising flour80 g
-
full cream milk2 tbsp
White fondant icing
-
water40 g
-
gelatine powder3 tsp
-
glucose syrup100 g
-
glycerine (see Tips)15 g
-
icing sugar plus extra for dusting620 g
Pink fondant icing
-
water25 g
-
gelatine powder3 tsp
-
glucose syrup100 g
-
glycerine15 g
-
icing sugar plus extra for dusting620 g
Buttercream icing
-
icing sugar250 g
-
unsalted butter cut into pieces (2 cm)125 g
-
boiling water2 tsp
-
vanilla bean paste½ tsp
Assembly
-
jam (flavour of choice)2 tbsp
-
icing sugar for dusting
-
water for brushing
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
901.3 kcal /
3785.6 kJ
Πρωτεΐνη
7.2 g
Λιπαρά
30.2 g
Υδατάνθρακες
158.8 g
Φυτικές ίνες
1.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
17.7 g
Νάτριο
220.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Celebration cakes
13 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChocolate chip and pistachio cream cookies
1ωρ.
Apple frangipane tart
1ωρ. 20 λεπτ.
Rosewater madeleines
30 λεπτ.
Gluten free almond sweet shortcrust pastry
35 λεπτ.
Far Breton with prunes
2ωρ.
Pistachio cake
1ωρ. 10 λεπτ.
Banana tart tartin with chocolate sorbet
27ωρ. 35 λεπτ.
S'mores cupcakes
2ωρ. 40 λεπτ.
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2ωρ. 30 λεπτ.
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1ωρ. 10 λεπτ.
Brioche slice with crumble
2ωρ.
Brioche buns with cheese
2ωρ. 30 λεπτ.