
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gefüllte Eier mit Feta (Avgha vrasta me jemisi)
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
16 Stück
Υλικά
-
Wasser500 g
-
Eier8
-
Petersilie, frisch26 Blättchen
-
Feta (am besten aus Schafsmilch), in Stücken60 g
-
Kapern, eingelegt abgetropft4 TL
-
Olivenöl30 g
-
Zitronensaft10 g
-
scharfer Senf nach Geschmack2 - 3 TL
-
schwarzer Pfeffer, gemahlen zum Abschmecken
-
rosa Pfefferbeeren zum Garnieren
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Stück
Πρωτεΐνη
4 g
Θερμίδες
292 kJ /
70 kcal
Λιπαρά
6 g
Φυτικές ίνες
0.1 g
Υδατάνθρακες
0.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Zu Gast auf Zypern
10 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία

Zu Gast in Zypern
10 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνEiersalat mit Putenbrust
45 λεπτ.
Würstchen im Schlafrock
2ωρ.
Gemüsetoast mit RUPP Big Toast
30 λεπτ.
Tschebureki
1ωρ. 20 λεπτ.
Powerriegel
35 λεπτ.
Brainpower-Muffins
30 λεπτ.
Käse-Kürbiskern-Stangerl
1ωρ. 30 λεπτ.
Koffein-Energy-Balls
1ωρ. 20 λεπτ.
Grissini
13ωρ. 40 λεπτ.
Asiatischer Gurkensalat mit geräucherter Entenbrust
10 λεπτ.
Koriander-Falafeln
40 λεπτ.
Wan Tans mit Chilisauce
50 λεπτ.