Erbsensuppe mit Kürbiskernpesto

Erbsensuppe mit Kürbiskernpesto

4.4 325 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

Kürbiskernpesto
  • Kürbiskerne
    30 g
  • frische Petersilie Blättchen abgezupft
    1 Bund
  • Kürbiskernöl
    60 g
  • Olivenöl
    30 g
  • Salz
    ½ TL
  • Zitronensaft, frisch gepresst
    1 TL
Erbsensuppe
  • Zwiebeln halbiert
    60 g
  • Olivenöl
    20 g
  • grüne Erbsen, tiefgekühlt
    700 g
  • Wasser
    600 g
  • Salz
    1 TL
  • Zucker
    1 TL
  • weißer Pfeffer, gemahlen
    4 Prisen
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht nach Geschmack
    2 - 3 TL
    1 - 1 ½ Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l)

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 449 kcal / 1882 kJ
Πρωτεΐνη 15 g
Λιπαρά 32 g
Υδατάνθρακες 26 g
Φυτικές ίνες 10.9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων