Überbackene Maccheroncini mit Auberginen und Cherry-Tomaten

Überbackene Maccheroncini mit Auberginen und Cherry-Tomaten

4.4 163 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 Portionen

Υλικά

  • Pecorino in Stücken
    60 g
  • Mozzarella abgetropft, in Stücken
    250 - 300 g
  • natives Olivenöl und etwas mehr zum Braten
    40 g
  • Knoblauchzehen
    2
  • Cherry-Tomaten halbiert
    300 g
  • Salz und etwas mehr zum Kochen der Nudeln
    1 ¼ TL
  • Pfeffer aus der Mühle
    1 Prise
  • Auberginen in Würfeln (2 cm)
    500 g
  • kurze Makkaroni (Maccheroncini)
    350 g
  • Wasser zum Kochen der Nudeln
  • Basilikum abgezupft
    1 Stängel
  • Butter
    50 g

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 Portion

Πρωτεΐνη 30 g
Θερμίδες 4289 kJ / 1025 kcal
Λιπαρά 72 g
Φυτικές ίνες 7.1 g
Υδατάνθρακες 70 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων