Frische Pappardelle mit Rucola-Ricotta-Pesto

Frische Pappardelle mit Rucola-Ricotta-Pesto

4.2 194 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 Portionen

Υλικά

Pasta
  • Weizenmehl und etwas mehr zum Bearbeiten
    400 g
  • Eier
    4
  • natives Olivenöl
    2 EL
Pesto und Fertigstellung
  • natives Olivenöl
    70 g
  • Parmesan in Stücken
    40 g
  • Rucola
    75 g
  • Walnusshälften
    30 g
  • Knoblauchzehe (προαιρετικό πεδίο)
    1
  • Ricotta
    100 g
  • Akazienhonig
    1 TL
  • Salz und etwas mehr zum Kochen der Nudeln
    ½ TL
  • Wasser zum Kochen der Nudeln

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 768 kcal / 3213 kJ
Πρωτεΐνη 25 g
Λιπαρά 39 g
Υδατάνθρακες 79 g
Φυτικές ίνες 5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων