Pizza alla marinara (auf Seefahrerart)

Pizza alla marinara (auf Seefahrerart)

4.7 221 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
8 Stücke

Υλικά

Teig
  • Wasser lauwarm
    220 g
  • natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
    30 g
  • Zucker
    1 TL
    1 TL Backmalz
  • frische Hefe
    ½ Würfel
    1 Pck. Trockenhefe
  • Weizenmehl Type 550
    400 g
  • Salz
    1 TL
Belag
  • Knoblauchzehen
    3
  • natives Olivenöl
    30 g
  • Tomaten frisch oder aus der Dose
    300 g
  • Salz
    1 ½ TL
  • Basilikum in Streifen
    2 - 3 Blätter
  • Oregano, getrocknet
    1 TL

Διατροφή ανά 1 Stück

Θερμίδες 248 kcal / 1035 kJ
Πρωτεΐνη 6 g
Λιπαρά 8 g
Υδατάνθρακες 40 g
Φυτικές ίνες 2.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων