Vollkorn-Fladenbrot mit Tomaten

Vollkorn-Fladenbrot mit Tomaten

3.2 10 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 Stücke

Υλικά

Teig
  • Basilikum abgezupft
    2 - 3 Stängel
  • Weizenkörner
    200 g
  • Mehl
    50 g
  • Ricotta
    100 g
  • Wasser
    100 g
  • Natron
    ½ TL
    ½ TL Backpulver
  • natives Olivenöl
    30 g
  • Salz
    1 TL
Belag
  • Tomaten in Scheiben (3 mm)
    250 g
  • altbackenes Brötchen in Stücken
    50 g
  • Parmesan in Stücken
    30 g
  • Pecorino in Stücken
    20 g
  • Knoblauchzehen
    1 - 2
  • natives Olivenöl und etwas mehr zum Beträufeln
    20 g
  • Oregano, getrocknet
    2 - 3 Prisen

Διατροφή ανά 1 Stück

Θερμίδες 471 kcal / 1971 kJ
Πρωτεΐνη 15 g
Λιπαρά 23 g
Υδατάνθρακες 55 g
Φυτικές ίνες 6.9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων