Pagnotta al rosmarino

Pagnotta al rosmarino

4.8 36 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 30 λεπτ.
10 porzioni

Υλικά

  • 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
  • 250 g di acqua
  • 10 g di lievito di birra fresco
    150 g di lievito madre
  • 1 cucchiaino di zucchero
  • 500 g di farina tipo 1
    500 g di farina tipo 0
  • 10 g di sale
  • 30 g di olio extravergine di oliva

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porzione

Πρωτεΐνη 6 g
Θερμίδες 862 kJ / 206 kcal
Λιπαρά 4 g
Φυτικές ίνες 2 g
Υδατάνθρακες 39 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων