Salsa de carne. Verduras al vapor

Salsa de carne. Verduras al vapor

4.7 51 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
10 raciones

Υλικά

  • de cebolla en cuartos
    250 g
  • de aceite de oliva virgen extra
    30 g
  • de tomillo seco
    ½ cucharadita
  • de mermelada de arándanos
    80 g
  • de vino de Madeira
    100 g
  • de salsa inglesa (p. ej. Perrins®)
    1 cucharadita
  • de mostaza de Dijon
    15 g
  • de extracto de buey (p. ej. Bovril®)
    20 g
  • de caldo de pollo
    400 g
  • de pimienta negra molida
    2 pellizcos
  • de verduras variadas (zanahoria, puerro, brócoli, coliflor, calabacín, etc.) en rodajas, ramilletes o dados
    700 - 800 g
  • de kétchup
    20 g
  • de castañas cocidas peladas
    50 g

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 79 kcal / 330 kJ
Πρωτεΐνη 1.39 g
Λιπαρά 3.35 g
Υδατάνθρακες 10.81 g
Φυτικές ίνες 1.94 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων