
Συσκευές & Αξεσουάρ
Jungli Laal Maas
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ.
4 portions
Υλικά
Marinade
-
venison diced (2-3 cm)600 g
-
plain yoghurt200 g
-
chilli paste red3 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
garlic cloves4
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)15 g
Curry
-
Kashmiri dried chillies5
-
coriander seeds1 ½ Tbsp
-
cumin seeds¾ tsp
-
onions quartered200 g
-
ghee20 g
-
cinnamon stick small1
-
green cardamom pods5
-
black cardamom pods3
-
bay leaves2
-
garlic cloves10
-
water250 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
330 kcal /
1381 kJ
Πρωτεΐνη
38.7 g
Λιπαρά
10.4 g
Υδατάνθρακες
20.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

A Taste of India
72 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSausage and Bacon Casserole
50 λεπτ.
Lamb Korma
4ωρ.
Beef Fajitas
1ωρ.
Devilled Chicken with Coleslaw
1ωρ. 45 λεπτ.
Mediterranean Chicken Wings with Herb Orange Rice
1ωρ.
Turkey Cheeseburgers with Buffalo Slaw
40 λεπτ.
Chicken and Chickpea Tagine
1ωρ. 20 λεπτ.
Ham and Leek Pasta Sauce
30 λεπτ.
Coronation Chicken
30 λεπτ.
Baby-friendly Moroccan Minced Lamb with Aubergine and Quinoa
1ωρ.
Korean Fried Chicken
3ωρ. 10 λεπτ.
Thai Peanut Chicken with Coconut Rice
1ωρ.