
Συσκευές & Αξεσουάρ
Jungli Laal Maas
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ.
4 portions
Υλικά
Marinade
-
venison diced (2-3 cm)600 g
-
plain yoghurt200 g
-
chilli paste red3 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
garlic cloves4
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)15 g
Curry
-
Kashmiri dried chillies5
-
coriander seeds1 ½ Tbsp
-
cumin seeds¾ tsp
-
onions quartered200 g
-
ghee20 g
-
cinnamon stick small1
-
green cardamom pods5
-
black cardamom pods3
-
bay leaves2
-
garlic cloves10
-
water250 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
330 kcal /
1381 kJ
Πρωτεΐνη
38.7 g
Λιπαρά
10.4 g
Υδατάνθρακες
20.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

A Taste of India
72 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCouscous with Lamb and Vegetables
50 λεπτ.
One-pot Moussaka
30 λεπτ.
Ham Hock Potato Bake
35 λεπτ.
Sausage and Bacon Casserole
50 λεπτ.
Cajun Chicken and Sweet Potato Mash
25 λεπτ.
Chicken in Yoghurt
1ωρ.
Chicken, Pepper and Poppy Seed Curry with Rice and Tenderstem Broccoli
45 λεπτ.
Chicken Tikka Flatbreads
45 λεπτ.
Devilled Chicken with Coleslaw
1ωρ. 45 λεπτ.
Shepherd's Pie
1ωρ. 40 λεπτ.
Katsu Pork with Slaw, Potatoes and Wasabi and Dill Dressing
50 λεπτ.
Baby-friendly Beef, Mushroom and Olive Stew
1ωρ. 55 λεπτ.