Συσκευές & Αξεσουάρ
Jungli Laal Maas
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ.
4 portions
Υλικά
Marinade
-
venison diced (2-3 cm)600 g
-
plain yoghurt200 g
-
chilli paste red3 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
garlic cloves4
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)15 g
Curry
-
Kashmiri dried chillies5
-
coriander seeds1 ½ Tbsp
-
cumin seeds¾ tsp
-
onions quartered200 g
-
ghee20 g
-
cinnamon stick small1
-
green cardamom pods5
-
black cardamom pods3
-
bay leaves2
-
garlic cloves10
-
water250 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
38.7 g
Θερμίδες
1381 kJ /
330 kcal
Λιπαρά
10.4 g
Υδατάνθρακες
20.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
A Taste of India
72 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChicken and Mushroom Rice
55 λεπτ.
Meat Skewers with Rice in Sauce
1ωρ. 45 λεπτ.
Bibimbap (Beef Rice Bowl)
1ωρ. 25 λεπτ.
Lentil Curry Stew with Chicken
8ωρ. 35 λεπτ.
Leftover Roast Patties with Egg
45 λεπτ.
Speedy Bean and Chorizo Chilli
20 λεπτ.
Easy Satay Chicken
30 λεπτ.
Creamy mustard chicken stew
40 λεπτ.
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45 λεπτ.
Quick Lamb Dhansak
50 λεπτ.
Pork with Broccoli Pesto and Flatbreads
40 λεπτ.
Roast Chicken with Vegetables
1ωρ. 10 λεπτ.