Συσκευές & Αξεσουάρ
Jungli Laal Maas
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ.
4 portions
Υλικά
Marinade
-
venison diced (2-3 cm)600 g
-
plain yoghurt200 g
-
chilli paste red3 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
garlic cloves4
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)15 g
Curry
-
Kashmiri dried chillies5
-
coriander seeds1 ½ Tbsp
-
cumin seeds¾ tsp
-
onions quartered200 g
-
ghee20 g
-
cinnamon stick small1
-
green cardamom pods5
-
black cardamom pods3
-
bay leaves2
-
garlic cloves10
-
water250 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
38.7 g
Θερμίδες
1381 kJ /
330 kcal
Λιπαρά
10.4 g
Υδατάνθρακες
20.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
A Taste of India
72 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLeftover Roast Bao Buns with Hoisin Sauce
2ωρ. 30 λεπτ.
Steak, Guinness® and Oyster Pie
3ωρ.
Baby-friendly Beef, Mushroom and Olive Stew
1ωρ. 55 λεπτ.
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 λεπτ.
Chicken Tikka
4ωρ. 10 λεπτ.
Chicken Étouffée
45 λεπτ.
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1ωρ.
Seared Steak Rocket Salad
35 λεπτ.
Chilli Beef with Lemon Feta
30 λεπτ.
Huli Huli Chicken with Macaroni Salad
1ωρ. 20 λεπτ.
Chicken with creamy vegetable sauce
50 λεπτ.
Chicken Saag
50 λεπτ.