
Συσκευές & Αξεσουάρ
Beetroot, feta and spinach quiche
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
8 portions
Υλικά
Pastry
-
buckwheat groats200 g
-
salt1 pinch
-
unsalted butter chilled and cut into pieces100 g
-
water45 g
-
plain flour for dusting
Filling
-
brown onion cut into halves100 g
-
garlic clove1
-
raw beetroot peeled and cut into quarters250 g
-
eggs5
-
full cream milk400 g
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
fresh spinach leaves torn into pieces50 g
-
feta cheese cut into pieces (1 cm)100 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
315 kcal /
1323 kJ
Πρωτεΐνη
12.5 g
Λιπαρά
18.6 g
Υδατάνθρακες
23 g
Φυτικές ίνες
4.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
10.5 g
Νάτριο
285.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Focus on Buckwheat
9 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKeto crackers
1ωρ.
Gluten free pizza dough
Καμία βαθμολογία
Mini bacon and vegetable frittatas
Καμία βαθμολογία
Bacon, cheese and tomato chutney muffin
45 λεπτ.
Fancy smoked salmon and dill cream muffin
45 λεπτ.
Rye Kaiser rolls
26ωρ. 30 λεπτ.
Prune and orange stuffing
10 λεπτ.
Sub rolls
2ωρ.
Hidden veg sausage rolls
45 λεπτ.
Tandoori chicken pizza
1ωρ. 30 λεπτ.
Tandoori paneer pizza
1ωρ. 30 λεπτ.
Seeded pastry
15 λεπτ.