
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gnocchi mit Gorgonzola-Champignon-Sauce
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Petersilie ohne Stiele½ Bund
-
Zwiebel halbiert1
-
Butter20 g
-
braune Champignons geviertelt250 g
-
Milch460 g
-
Sahne100 g
-
Gorgonzola in Stücken150 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer2 Prisen
-
Gnocchi aus dem Kühlregal1000 g
-
Speisestärke30 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
764 kcal /
3199 kJ
Πρωτεΐνη
22 g
Λιπαρά
29 g
Υδατάνθρακες
104 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

THERMOMIX® Magazin 2/2016
24 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGnocchi-Fenchel-Gemüse mit Gorgonzolasauce
30min
Endivien-Stampf
35min
Spinat-Walnuss-Risotto
35min
Gurken-Schinken-Pfannkuchen
1h 10min
Pappardelle in Pfefferbutter
20min
Linsotto mit Speck und Pilzen
50min
Gnocchi Tricolore
30min
Tomatenstrudel mit Reis
45min
Kartoffel-Spinat-Gratin
1h 30min
Falafeln mit Paprika-Tomaten-Gemüse
50min
Risotto for One
35min
Mini-Pizzen mit Birnen und Schinken
1h 50min