
Συσκευές & Αξεσουάρ
Quick Lamb Dhansak
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
fresh mint leaves5 g
-
fresh coriander leaves5 g
-
lamb meat lean, diced (2-3 cm)500 g
-
garam masala2 Tbsp
-
onions quartered150 g
-
garlic cloves2
-
vegetable oil plus 2 Tbsp for frying30 g
-
butternut squash peeled, diced (2-3 cm)200 g
-
red split lentils rinsed150 g
-
rogan josh curry paste (or other Indian curry paste)20 g
-
tamarind paste15 g
-
caster sugar25 g
-
water hot500 g
-
vegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
-
lemon juice30 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
700.5 kcal /
2930.7 kJ
Πρωτεΐνη
32.6 g
Λιπαρά
43.4 g
Υδατάνθρακες
47.3 g
Φυτικές ίνες
7.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
12.9 g
Νάτριο
357.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSausage and Bacon Casserole
50 Min
Lamb Korma
4 Std.
Beef Fajitas
1 Std.
Devilled Chicken with Coleslaw
1 Std. 45 Min
Mediterranean Chicken Wings with Herb Orange Rice
1 Std.
Turkey Cheeseburgers with Buffalo Slaw
40 Min
Chicken and Chickpea Tagine
1 Std. 20 Min
Ham and Leek Pasta Sauce
30 Min
Coronation Chicken
30 Min
Baby-friendly Moroccan Minced Lamb with Aubergine and Quinoa
1 Std.
Korean Fried Chicken
3 Std. 10 Min
Thai Peanut Chicken with Coconut Rice
1 Std.