Συσκευές & Αξεσουάρ
Quick Lamb Dhansak
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
fresh mint leaves5 g
-
fresh coriander leaves5 g
-
lamb meat lean, diced (2-3 cm)500 g
-
garam masala2 Tbsp
-
onions quartered150 g
-
garlic cloves2
-
vegetable oil plus 2 Tbsp for frying30 g
-
butternut squash peeled, diced (2-3 cm)200 g
-
red split lentils rinsed150 g
-
rogan josh curry paste (or other Indian curry paste)20 g
-
tamarind paste15 g
-
caster sugar25 g
-
water hot500 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
-
lemon juice30 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
357.6 mg
Πρωτεΐνη
32.6 g
Θερμίδες
2930.7 kJ /
700.5 kcal
Λιπαρά
43.4 g
Φυτικές ίνες
7.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
12.9 g
Υδατάνθρακες
47.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChicken and Mushroom Rice
55 min
Meat Skewers with Rice in Sauce
1 godz. 45 min
Bibimbap (Beef Rice Bowl)
1 godz. 25 min
Lentil Curry Stew with Chicken
8 godz. 35 min
Leftover Roast Patties with Egg
45 min
Speedy Bean and Chorizo Chilli
20 min
Easy Satay Chicken
30 min
Creamy mustard chicken stew
40 min
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Pork with Broccoli Pesto and Flatbreads
40 min
Roast Chicken with Vegetables
1 godz. 10 min
Meatballs, Tomato Sauce and Parmesan Polenta
1 godz. 10 min