
Συσκευές & Αξεσουάρ
Beetroot Gravadlax
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 48ωρ. 20 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Salmon Gravadlax (prepare 48 hours in advance)
-
orange thin peelings of skin1
-
juniper berries2
-
cooked beetroot peeled150 g
-
coarse sea salt200 g
-
Demerara sugar120 g
-
vodka30 g
-
fresh salmon fillet boned, skin on (approx. 600 g)1
Lemon Dill Cream
-
double cream100 g
-
lemon juice20 g
-
fine sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
fresh dill leaves approx. 1 small handful, leaves only5 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
589 kcal /
2464 kJ
Πρωτεΐνη
36.6 g
Λιπαρά
30.9 g
Υδατάνθρακες
36.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

SEAFOOD
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVegetable Salad in Varoma (Sałatka jarzynowa na Varomie)
50 λεπτ.
Seafood Stir-fry in Tomato Sauce
35 λεπτ.
Chicken Meatballs with Red Pesto
1ωρ.
Sicilian Prawn Salad
40 λεπτ.
Broccoli, Red Pepper and Pine Nut Salad
10 λεπτ.
Supreme Plant Poke Bowl
1ωρ. 10 λεπτ.
Meatballs with Romesco Sauce
1ωρ. 40 λεπτ.
Cheese Sticks
55 λεπτ.
Polenta Muffins with Prawns and Mayo
1ωρ. 25 λεπτ.
Crisp Onsen Eggs
Καμία βαθμολογία
Temaki Sushi
Καμία βαθμολογία
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1ωρ. 20 λεπτ.