Συσκευές & Αξεσουάρ
Beetroot Gravadlax
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 48ωρ. 20 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Salmon Gravadlax (prepare 48 hours in advance)
-
orange thin peelings of skin1
-
juniper berries2
-
cooked beetroot peeled150 g
-
coarse sea salt200 g
-
Demerara sugar120 g
-
vodka30 g
-
fresh salmon fillet boned, skin on (approx. 600 g)1
Lemon Dill Cream
-
double cream100 g
-
lemon juice20 g
-
fine sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
fresh dill leaves approx. 1 small handful, leaves only5 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
36.6 g
Θερμίδες
2464 kJ /
589 kcal
Λιπαρά
30.9 g
Υδατάνθρακες
36.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
SEAFOOD
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChar Siu Bao Buns with Pickled Carrots
4ωρ.
Coconut Prawn Soup
45 λεπτ.
Spanish Tortilla
1ωρ.
Chicken Liver Parfait
2ωρ. 40 λεπτ.
Chilli Tacos
30 λεπτ.
Aloo Beetroot Tikki
1ωρ.
Sheek Kebab
1ωρ. 10 λεπτ.
Cheese Sticks
55 λεπτ.
Crispy Smashed Potato Salad
1ωρ. 30 λεπτ.
Broccoli and Apple Salad
5 λεπτ.
Baked Camembert with Mandarin Jam and Herb Crackers
1ωρ.
Polenta Muffins with Prawns and Mayo
1ωρ. 25 λεπτ.