
Συσκευές & Αξεσουάρ
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
hard goat's cheese diced (1 cm)175 g
-
blanched hazelnuts50 g
-
unsalted butter plus extra for greasing25 g
-
plain flour25 g
-
milk300 g
-
English mustard2 tsp
-
medium eggs separated4
-
watercress leaves and small stalks only, plus extra for garnishing50 g
-
fine sea salt½ tsp
-
water boiling, for cooking
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
227 kcal /
951 kJ
Πρωτεΐνη
11.3 g
Λιπαρά
17.9 g
Υδατάνθρακες
5.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Dining in with Friends
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCourgette and Carrot Quinoa Salad
1h 35min
Salmon and Asparagus Rice Salad
40min
Balsamic Spelt Salad
20min
Vegetable Tartlets with Chickpea Flour Crust
1h 5min
Supreme Plant Poke Bowl
1h 10min
Spiced Garlic Prawns and Squid
20min
Steamed Potato Tortilla
45min
Spanish Tortilla
1h
Chicken Meatballs with Red Pesto
1h
Orange Chicken with Giant Couscous and Pine Nuts
1h 30min
Pancakes with Spinach, Bacon and Ricotta
1h 45min
Mini Crab Cakes with Coriander Paste
1h