Συσκευές & Αξεσουάρ
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
hard goat's cheese diced (1 cm)175 g
-
blanched hazelnuts50 g
-
unsalted butter plus extra for greasing25 g
-
plain flour25 g
-
milk300 g
-
English mustard2 tsp
-
medium eggs separated4
-
watercress leaves and small stalks only, plus extra for garnishing50 g
-
fine sea salt½ tsp
-
water boiling, for cooking
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
11.3 g
Θερμίδες
951 kJ /
227 kcal
Λιπαρά
17.9 g
Υδατάνθρακες
5.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Dining in with Friends
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSmoky Couscous Salad
20 λεπτ.
Mini Hamburgers
4ωρ. 5 λεπτ.
Mushroom and Autumn Vegetable Bruschetta
24ωρ.
Fennel Apple Salad
20 λεπτ.
Roasted Parsnip and Chestnut Pâté
2ωρ. 45 λεπτ.
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 λεπτ.
Courgette Omelette
40 λεπτ.
Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket
20 λεπτ.
Star Pizza
1ωρ. 45 λεπτ.
Beetroot Gravadlax
48ωρ. 20 λεπτ.
Aubergine and Lentil Salad
40 λεπτ.
Halloumi Salad
20 λεπτ.