
Συσκευές & Αξεσουάρ
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
hard goat's cheese diced (1 cm)175 g
-
blanched hazelnuts50 g
-
unsalted butter plus extra for greasing25 g
-
plain flour25 g
-
milk300 g
-
English mustard2 tsp
-
medium eggs separated4
-
watercress leaves and small stalks only, plus extra for garnishing50 g
-
fine sea salt½ tsp
-
water boiling, for cooking
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
227 kcal /
951 kJ
Πρωτεΐνη
11.3 g
Λιπαρά
17.9 g
Υδατάνθρακες
5.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Dining in with Friends
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVegetable Salad in Varoma (Sałatka jarzynowa na Varomie)
50 λεπτ.
Seafood Stir-fry in Tomato Sauce
35 λεπτ.
Chicken Meatballs with Red Pesto
1ωρ.
Sicilian Prawn Salad
40 λεπτ.
Broccoli, Red Pepper and Pine Nut Salad
10 λεπτ.
Supreme Plant Poke Bowl
1ωρ. 10 λεπτ.
Meatballs with Romesco Sauce
1ωρ. 40 λεπτ.
Cheese Sticks
55 λεπτ.
Polenta Muffins with Prawns and Mayo
1ωρ. 25 λεπτ.
Crisp Onsen Eggs
Καμία βαθμολογία
Temaki Sushi
Καμία βαθμολογία
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1ωρ. 20 λεπτ.