
Συσκευές & Αξεσουάρ
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
hard goat's cheese diced (1 cm)175 g
-
blanched hazelnuts50 g
-
unsalted butter plus extra for greasing25 g
-
plain flour25 g
-
milk300 g
-
English mustard2 tsp
-
medium eggs separated4
-
watercress leaves and small stalks only, plus extra for garnishing50 g
-
fine sea salt½ tsp
-
water boiling, for cooking
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
11.3 g
Θερμίδες
951 kJ /
227 kcal
Λιπαρά
17.9 g
Υδατάνθρακες
5.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Dining in with Friends
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLeftover Chicken Kimchi Salad
15 λεπτ.
Courgette and Carrot Quinoa Salad
1ωρ. 35 λεπτ.
Coconut Prawn Soup
45 λεπτ.
Supreme Plant Poke Bowl
1ωρ. 10 λεπτ.
Black Bean Houmous with Maize Chips
1ωρ. 15 λεπτ.
Potato, Bacon and Cheese Tortilla
50 λεπτ.
Spelt Salad with Burmese Tofu
9ωρ. 10 λεπτ.
Polenta Muffins with Prawns and Mayo
1ωρ. 25 λεπτ.
Potato Salad with Green Goddess Dressing
45 λεπτ.
Crisp Onsen Eggs
2ωρ.
Vegetable Salad in Varoma (Sałatka jarzynowa na Varomie)
50 λεπτ.
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1ωρ. 20 λεπτ.