
Συσκευές & Αξεσουάρ
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
hard goat's cheese diced (1 cm)175 g
-
blanched hazelnuts50 g
-
unsalted butter plus extra for greasing25 g
-
plain flour25 g
-
milk300 g
-
English mustard2 tsp
-
medium eggs separated4
-
watercress leaves and small stalks only, plus extra for garnishing50 g
-
fine sea salt½ tsp
-
water boiling, for cooking
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
227 kcal /
951 kJ
Πρωτεΐνη
11.3 g
Λιπαρά
17.9 g
Υδατάνθρακες
5.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Dining in with Friends
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChilli Cheese Nachos
40 λεπτ.
Sofrito Toasts with Serrano Ham
40 λεπτ.
Bruschetta with White Bean Purée and Gremolata - Bruschetta con crema di fagioli bianchi e gremolata
20 λεπτ.
Baingan Bhurta (Aubergine Bhurta)
30 λεπτ.
Puri
35 λεπτ.
Prawn Cocktail
15 λεπτ.
Creamy Tomato Soup
25 λεπτ.
Onion Bhaji
45 λεπτ.
Black Bean Houmous with Maize Chips
1ωρ. 15 λεπτ.
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 λεπτ.
Coconut-crusted King Prawns with Citrus Mustard Dip
45 λεπτ.
Potato Salad with Quail Eggs, Capers and Anchovies
30 λεπτ.