Kiełbasa wieprzowa na Varomie

Kiełbasa wieprzowa na Varomie

4.7 1.1K βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
2 sztuki

Υλικά

  • 500 g mięsa wieprzowego, bez ścięgien np. szynki lub łopatki, pokrojonego na 3 cm kawałki, lekko zmrożonego
  • 200 g boczku wędzonego, bez skóry i kości surowego, pokrojonego na 3 cm kawałki
  • 2 - 4 ząbki czosnku
  • 1 łyżeczka soli
  • 1 łyżeczka pieprzu czarnego, mielonego
  • 1 łyżeczka białej gorczycy
  • mieszane zioła, suszone do obtoczenia kiełbasy
  • 700 g wody

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 sztukę

Θερμίδες 1089.9 kcal / 4560.3 kJ
Πρωτεΐνη 55.6 g
Λιπαρά 93.2 g
Υδατάνθρακες 4 g
Φυτικές ίνες 0.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 33.1 g
Νάτριο 1980 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων