Fasolka szparagowa z curry

Fasolka szparagowa z curry

4.4 675 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 porcji

Υλικά

  • korzenia imbiru, świeżego pokrojonego w 2 mm plastry
    20 g
  • ząbki czosnku
    2
  • soli
    ¼ łyżeczki
  • cukru trzcinowego
    10 g
  • oleju
    20 g
  • białej gorczycy
    ½ - 1 łyżeczka
  • kolendry, mielonej
    ½ łyżeczki
  • goździki
    3
  • cebuli pokrojonej w 2 mm piórka
    200 g
  • żółtej fasolki szparagowej, świeżej bez łyka, pokrojonej na ok. 3 cm kawałki
    500 g
    500 g zielonej fasolki szparagowej, świeżej, bez łyka, pokrojonej na ok. 3 cm kawałki
  • marchewki pokrojonej w słupki (3 x 0,5 cm)
    160 g
  • koncentratu pomidorowego
    10 g
  • curry, mielonego
    1 łyżeczka
  • chili, mielonego
    1 szczypta
  • koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
    1 łyżeczka
    1 kostka bulionu warzywnego (na 0,5 l), pokruszona
  • wody
    300 g
  • jogurtu naturalnego
    60 g

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 88.8 kcal / 372 kJ
Πρωτεΐνη 3.2 g
Λιπαρά 3.8 g
Υδατάνθρακες 14.7 g
Φυτικές ίνες 4.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.5 g
Νάτριο 242 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων