Papryka po włosku

Papryka po włosku

4.7 343 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 porcje

Υλικά

  • ząbki czosnku
    2
  • oliwy z oliwek
    50 g
  • czerwonej papryki bez gniazd nasiennych, pokrojonej na 3 cm kawałki
    700 g
  • bakłażana (προαιρετικό πεδίο) pokrojonego w 3 cm kawałki
    150 g
  • białego wina, półwytrawnego
    40 g
  • octu balsamicznego
    40 g
  • cukru
    20 g
  • pieprzu czarnego, mielonego
    ¼ - ½ łyżeczki
  • soli
    10 g
  • natki pietruszki, świeżej, tylko liście drobno posiekanej
    5 g

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 201.3 kcal / 842.5 kJ
Πρωτεΐνη 3 g
Λιπαρά 13.5 g
Υδατάνθρακες 20.8 g
Φυτικές ίνες 4.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 2 g
Νάτριο 978.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων