
Συσκευές & Αξεσουάρ
Mandarin crème brûlée
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 15 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
gold strength gelatine leaf1
-
cold water for soaking
-
mandarins zested (finely grated, no white pith) and juiced2
-
white sugar130 g
-
thickened cream600 g
-
vanilla paste1 tsp
-
egg yolks8
-
raw sugar80 - 100 g
Διατροφή ανά 1 portions
Θερμίδες
420.6 kcal /
1766.9 kJ
Πρωτεΐνη
4.6 g
Λιπαρά
32.2 g
Υδατάνθρακες
31.1 g
Φυτικές ίνες
0.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
19 g
Νάτριο
31.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Entertaining with Dani Valent
95 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChocolate pudding
6 godz. 30 min
Mango and turmeric sorbet
10 min
Pfeffernüsse (German spice biscuits)
2 godz. 40 min
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
24 godz. 30 min
Carrot halwa
1 godz. 5 min
Lemon coconut bliss balls
40 min
Lemon and elderflower ombre cake
5 godz. 30 min
Koeksisters
1 godz.
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35 min
White chocolate fudge
3 godz. 10 min
Portuguese-style custard tarts
40 min
Cookidoo 10th Anniversary cake
4 godz.