
Συσκευές & Αξεσουάρ
Mandarin crème brûlée
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 15 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
gold strength gelatine leaf1
-
cold water for soaking
-
mandarins zested (finely grated, no white pith) and juiced2
-
white sugar130 g
-
thickened cream600 g
-
vanilla paste1 tsp
-
egg yolks8
-
raw sugar80 - 100 g
Διατροφή ανά 1 portions
Θερμίδες
420.6 kcal /
1766.9 kJ
Πρωτεΐνη
4.6 g
Λιπαρά
32.2 g
Υδατάνθρακες
31.1 g
Φυτικές ίνες
0.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
19 g
Νάτριο
31.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Entertaining with Dani Valent
95 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVanilla bean marshmallows
2ωρ. 15 λεπτ.
Traditional crème brûlée
25ωρ.
Yoyo slice
2ωρ. 30 λεπτ.
Easy marshmallows
4ωρ. 25 λεπτ.
Kourabiedes (Greek moon biscuits)
1ωρ.
Tiramisu
5ωρ. 20 λεπτ.
Steamed white chocolate cheesecake
25ωρ. 20 λεπτ.
Peppermint chocolate brownie cheesecake
1ωρ. 5 λεπτ.
Gluten free carrot and almond cake
2ωρ. 30 λεπτ.
Rocky road with vanilla bean marshmallow
2ωρ. 45 λεπτ.
Mixed berry pavlova stack
5ωρ. 30 λεπτ.
Portuguese-style crème brûlée
25 λεπτ.