
Συσκευές & Αξεσουάρ
Weizen-Buttermilch-Brot
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 12ωρ.
16 Scheiben
Υλικά
-
Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten450 g
-
Dinkelmehl Type 630300 g
-
Hefe (40 g)1 Würfel
-
Buttermilch500 g
-
Wasser und etwas mehr zum Bestreichen30 g
-
Salz nach Geschmack1 ½ - 2 TL
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Scheibe
Θερμίδες
189 kcal /
793 kJ
Πρωτεΐνη
7 g
Λιπαρά
1 g
Υδατάνθρακες
37 g
Φυτικές ίνες
2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Einfach. Selbst. Gemacht.
290 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία

THERMOMIX® Magazin 3/2016
28 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνToastbrot
16h
Landbrot Backhausart
2h
Mohnflesserl
14h 30min
Bürli mit Roggen
12h
Hefezopf
2h 20min
Bürgermeisterbrot (Dinkel-Buchweizen-Brot)
1h 30min
Roggenfladen aus Sauerteigansatz
102h
Portugiesisches Weißbrot (Pão de água)
3h 30min
Brioche
9h 30min
Tiger-Brot
3h
Baguettes parisiennes
15h 30min
Baguette
3h 45min