
Συσκευές & Αξεσουάρ
Lemon, Almond and Olive Oil Cake
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ.
8 portions
Υλικά
Cake
-
self-raising flour125 g
-
ground almonds125 g
-
baking powder2 tsp
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing100 g
-
lemons finely grated zest and flesh, white pith and pips removed3
-
fine sea salt1 pinch
-
caster sugar250 g
-
large eggs4
Curd Topping
-
caster sugar125 g
-
lemon juice65 g
-
large egg1
-
egg yolks from large eggs2
-
fine sea salt1 pinch
-
unsalted butter cold, diced65 g
-
flaked almonds lightly toasted40 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
12.2 g
Θερμίδες
2631 kJ /
629 kcal
Λιπαρά
35.6 g
Υδατάνθρακες
65 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSticky Toffee Sponge Cake
1ωρ. 30 λεπτ.
Chocolate Lava Cookies
1ωρ. 40 λεπτ.
Coffee and Walnut Cake
1ωρ. 10 λεπτ.
Date and Bran Muffins
8ωρ. 35 λεπτ.
Irish Apple Cake with Crème Anglaise
1ωρ. 10 λεπτ.
Chocolate, Peanut and Raisin Cupcakes with Peanut Butter Icing
1ωρ. 30 λεπτ.
Anzac Biscuits
30 λεπτ.
Millionaire's Shortbread with a Twist
1ωρ. 45 λεπτ.
Gluten-free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1ωρ. 30 λεπτ.
Carrot Cake Cookies
35 λεπτ.
Polish Doughnuts (Pączki)
1ωρ. 20 λεπτ.
Cranberry and Clementine Cookie
25 λεπτ.