
Συσκευές & Αξεσουάρ
Lemon, Almond and Olive Oil Cake
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ.
8 portions
Υλικά
Cake
-
self-raising flour125 g
-
ground almonds125 g
-
baking powder2 tsp
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing100 g
-
lemons finely grated zest and flesh, white pith and pips removed3
-
fine sea salt1 pinch
-
caster sugar250 g
-
large eggs4
Curd Topping
-
caster sugar125 g
-
lemon juice65 g
-
large egg1
-
egg yolks from large eggs2
-
fine sea salt1 pinch
-
unsalted butter cold, diced65 g
-
flaked almonds lightly toasted40 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
12.2 g
Θερμίδες
2631 kJ /
629 kcal
Λιπαρά
35.6 g
Υδατάνθρακες
65 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRaspberry Oatmeal Breakfast Cake
40 λεπτ.
Angela's Sticky Tea Bread
1ωρ. 30 λεπτ.
Football Cake
3ωρ. 30 λεπτ.
Strawberry, Banana and Chia Seed Breakfast Loaf
1ωρ. 35 λεπτ.
Chocolate chip muffins
1ωρ.
Hot Cross Scones
30 λεπτ.
Dundee Cake
3ωρ. 10 λεπτ.
Candied Coffee Pistachio Nuts
1ωρ.
Cranberry Orange Scones
30 λεπτ.
Chocolate Bourbons
45 λεπτ.
Raw Chocolate Brownies
30 λεπτ.
Lemon Drizzle Madeleines
4ωρ. 45 λεπτ.