
Συσκευές & Αξεσουάρ
Lemon, Almond and Olive Oil Cake
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ.
8 portions
Υλικά
Cake
-
self-raising flour125 g
-
ground almonds125 g
-
baking powder2 tsp
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing100 g
-
lemons finely grated zest and flesh, white pith and pips removed3
-
fine sea salt1 pinch
-
caster sugar250 g
-
large eggs4
Curd Topping
-
caster sugar125 g
-
lemon juice65 g
-
large egg1
-
egg yolks from large eggs2
-
fine sea salt1 pinch
-
unsalted butter cold, diced65 g
-
flaked almonds lightly toasted40 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
629 kcal /
2631 kJ
Πρωτεΐνη
12.2 g
Λιπαρά
35.6 g
Υδατάνθρακες
65 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSimnel Cake
3ωρ.
Orange Chiffon Cake
1ωρ. 15 λεπτ.
Bara Brith
10ωρ.
Unicorn Head Cake
3ωρ.
Hazelnut Meringue with Banana and Toffee Filling
3ωρ. 15 λεπτ.
Salted Caramel Basque Cheesecake
13ωρ. 10 λεπτ.
Strawberry, Banana and Chia Seed Breakfast Loaf
1ωρ. 35 λεπτ.
Chocolate Orange Pinwheel Biscuits
3ωρ. 45 λεπτ.
Croissants
12ωρ.
Cranberry and Clementine Cookie
25 λεπτ.
Lemon meringue tart
2ωρ. 30 λεπτ.
Chocolate Peanut Butter Cookie Sandwiches
1ωρ. 20 λεπτ.