
Συσκευές & Αξεσουάρ
Simple gluten free herb gravy
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
unsalted butter40 g
-
white rice flour (see Tips)1 tbsp
-
sorghum flour1 tbsp
-
water500 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tbsp
-
Worcestershire sauce (gluten free - see Tips)1 tsp
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
fresh herbs finely chopped (see Tips)2 tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
99.8 kcal /
419 kJ
Πρωτεΐνη
0.8 g
Λιπαρά
8.3 g
Υδατάνθρακες
5.4 g
Φυτικές ίνες
0.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.4 g
Νάτριο
288.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Good food, gluten free
94 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTraditional cocktail sauce
5 λεπτ.
Tartare sauce
10 λεπτ.
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 λεπτ.
Smoked salmon mousse
5 λεπτ.
Baked pâté
3ωρ.
Muhamara dip
30 λεπτ.
Beurre blanc
15 λεπτ.
Smashed pea and bean dip
30 λεπτ.
Yellow chicken curry with rice
1ωρ.
Chunky guacamole
10 λεπτ.
Teriyaki deli chicken
40 λεπτ.
Asian dipping sauce
25 λεπτ.