
Συσκευές & Αξεσουάρ
Simple gluten free herb gravy
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
unsalted butter40 g
-
white rice flour (see Tips)1 tbsp
-
sorghum flour1 tbsp
-
water500 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tbsp
-
Worcestershire sauce (gluten free - see Tips)1 tsp
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
fresh herbs finely chopped (see Tips)2 tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
99.8 kcal /
419 kJ
Πρωτεΐνη
0.8 g
Λιπαρά
8.3 g
Υδατάνθρακες
5.4 g
Φυτικές ίνες
0.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.4 g
Νάτριο
288.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Good food, gluten free
94 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTuna dip
15 λεπτ.
Hollandaise
15 λεπτ.
Capsicum and sun-dried tomato dip
5 λεπτ.
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1ωρ. 35 λεπτ.
Chimichurri
5 λεπτ.
Spiced tomato chutney
30 λεπτ.
Lebanese-style hommus
13ωρ. 15 λεπτ.
Diane sauce
20 λεπτ.
Brinjal (eggplant pickle)
1ωρ. 30 λεπτ.
White bean dip with chimichurri
15 λεπτ.
Surf and turf with pink peppercorn sauce
45 λεπτ.
Grilled eggplant dip
2ωρ.