Συσκευές & Αξεσουάρ
咖哩雞胸肉通心粉
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
去皮去骨雞胸肉 切塊(約3公分)200 克
-
鹽¾ 茶匙
-
黑胡椒粉1 茶匙
-
綠色花椰菜 洗淨,切小朵(約2公分)150 克
-
咖哩粉2 ½ 大匙
-
油20 克
-
洋蔥 切絲150 克
-
蘑菇 切片100 克
-
800 克 水雞高湯800 克
-
乾筆管麵 (Penne)200 克
-
鮮奶油30 克
-
帕瑪森起士 刨絲20 克
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 人份
Πρωτεΐνη
21.1 g
Θερμίδες
1468 kJ /
351 kcal
Λιπαρά
10.3 g
Φυτικές ίνες
5.2 g
Υδατάνθρακες
46.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
母親節親子下廚樂
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν