Lasagne von Kohlrabi und Lachsforelle

Lasagne von Kohlrabi und Lachsforelle

4.6 11 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
6 Portionen

Υλικά

  • Kohlrabi (à ca. 200 g), geschält, mit Grün zum Dekorieren
    2
  • Wasser
    200 g
  • Salz etwas mehr zum Würzen für den Fisch
    2 TL
  • Eidotter
    1
  • Weißwein
    20 g
  • Butter etwas mehr zum Einfetten
    50 g
  • weißer Pfeffer, gemahlen etwas mehr zum Würzen für den Fisch
    ¼ TL
  • Wermut, weiß (z.B. Noilly Prat)
    50 g
  • Schlagobers
    200 g
  • Weizenmehl, griffig
    20 g
  • Salz etwas mehr zum Würzen für den Fisch
  • weißer Pfeffer, gemahlen etwas mehr zum Würzen für den Fisch
  • Lachsforellenfilets, ohne Haut
    300 g
  • Zitronensaft, frisch gepresst
    4 TL
  • Muskat, gemahlen
    ¼ TL
  • rosa Pfefferbeeren zerdrückt, nach Geschmack
    1 - 2 TL

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 285 kcal / 1188 kJ
Πρωτεΐνη 13 g
Λιπαρά 24 g
Υδατάνθρακες 5 g
Φυτικές ίνες 1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων