
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gluten free sourdough bread
Προετοιμασία 1ωρ. 20 λεπτ.
Σύνολο 192ωρ. 20 λεπτ.
15 slices
Υλικά
Gluten free sourdough starter
-
buckwheat flour plus an additional 150 g as needed200 g
-
filtered water (warm), plus an additional 210 g as needed280 g
Gluten free sourdough bread
-
olive oil spray for greasing
-
brown rice flour (see Tips)240 g
-
buckwheat flour (see Tips)180 g
-
arrowroot flour70 g
-
white chia seeds40 g
-
xanthan gum1 tbsp
-
salt1 ½ tsp
-
raw sugar2 tsp
-
eggs2
-
warm water plus an additional 700 g for baking300 g
-
apple cider vinegar1 tbsp
Διατροφή ανά 1 slice
Θερμίδες
161.5 kcal /
678.3 kJ
Πρωτεΐνη
5.7 g
Λιπαρά
2.8 g
Υδατάνθρακες
25.6 g
Φυτικές ίνες
3.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.5 g
Νάτριο
239.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Good food, gluten free
94 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1ωρ. 40 λεπτ.
Protein-packed paleo loaf
1ωρ. 10 λεπτ.
Keto bread rolls
1ωρ. 15 λεπτ.
Cheeseburger focaccia
2ωρ. 15 λεπτ.
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2ωρ. 25 λεπτ.
Seeded bread loaf
3ωρ. 20 λεπτ.
Gluten free fruit and nut loaf
55 λεπτ.
Spelt bread rolls
1ωρ. 45 λεπτ.
Easy brioche
1ωρ. 50 λεπτ.
Fry bread
35 λεπτ.
Cheat's Kaiser rolls
2ωρ. 30 λεπτ.
Boston Bun
2ωρ. 45 λεπτ.