
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gluten free sourdough bread
Προετοιμασία 1ωρ. 20 λεπτ.
Σύνολο 192ωρ. 20 λεπτ.
15 slices
Υλικά
Gluten free sourdough starter
-
buckwheat flour plus an additional 150 g as needed200 g
-
filtered water (warm), plus an additional 210 g as needed280 g
Gluten free sourdough bread
-
olive oil spray for greasing
-
brown rice flour (see Tips)240 g
-
buckwheat flour (see Tips)180 g
-
arrowroot flour70 g
-
white chia seeds40 g
-
xanthan gum1 tbsp
-
salt1 ½ tsp
-
raw sugar2 tsp
-
eggs2
-
warm water plus an additional 700 g for baking300 g
-
apple cider vinegar1 tbsp
Βαθμός δυσκολίας
δύσκολη
Διατροφή ανά 1 slice
Θερμίδες
161.5 kcal /
678.3 kJ
Πρωτεΐνη
5.7 g
Λιπαρά
2.8 g
Υδατάνθρακες
25.6 g
Φυτικές ίνες
3.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.5 g
Νάτριο
239.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Good food, gluten free
94 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHam and cheese quinoa muffins
1ωρ. 30 λεπτ.
Gluten free bread rolls
2ωρ. 30 λεπτ.
Cheese and bacon rolls
2ωρ.
Three cheese spinach scrolls
2ωρ. 15 λεπτ.
Gluten free focaccia bread
1ωρ.
Brioche buns baked in a cast iron pot
2ωρ.
Vegemite® and cheese scrolls
1ωρ. 35 λεπτ.
Spelt bread rolls
1ωρ. 45 λεπτ.
Chocolate zucchini mini loaves
1ωρ. 30 λεπτ.
Pan de Sal
2ωρ. 20 λεπτ.
Chia and pepita gluten free loaf
1ωρ. 25 λεπτ.
Vetkoek (fet-cook)
1ωρ. 35 λεπτ.