Συσκευές & Αξεσουάρ
Filoncini di avena e olive taggiasche (vegan)
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ.
10 pezzi
Υλικά
-
240 g di acqua
-
1 cucchiaino di malto di orzo
-
10 g di lievito di birra fresco
-
350 g di farina manitoba + q.b.
-
150 g di farina di avena
-
40 g olio extravergine di oliva
-
2 cucchiaini di sale preferibilmente integrale
-
50 g di olive taggiasche denocciolate
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 pezzo
Πρωτεΐνη
6 g
Θερμίδες
958 kJ /
229 kcal
Λιπαρά
7 g
Φυτικές ίνες
2 g
Υδατάνθρακες
38 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Vegan
60 Συνταγές
Ιταλία
Ιταλία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPane toscano (TM6)
16 Std. 30 Min
Black burger
5 Std.
Tigelle
3 Std. 50 Min
Calzone fritto
5 Std.
Ghirlanda di pane golosa
2 Std. 45 Min
Cheese naan
3 Std. 5 Min
Bauletto bicolore
6 Std. 25 Min
Piccoli filoni alle olive verdi
2 Std. 30 Min
Mini panettoni
Keine Bewertungen
Piadina (senza glutine)
1 Std. 20 Min
Fantasmini cupcakes
1 Std. 30 Min
Scheletrini morbidi
5 Std.