Συσκευές & Αξεσουάρ
Pavlova mit Apfel-Orangen-Kompott
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 10 λεπτ.
6 Portionen
Υλικά
Baiser
-
Zucker190 g
-
Speisestärke1 geh. EL
-
Eiweiß Zimmertemperatur5
-
Salz1 Prise
-
Zitronensaft1 TL
Topping
-
Wasser50 g
-
Speisestärke1 EL
-
Äpfel geschält, in mundgerechten Stücken400 g
-
Apfelsaft200 g
-
Zucker20 g
-
Orangen filetiert (ca. 220 g)2
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt300 g
-
Sahnesteif1 Pck.
-
Vanillezucker, selbst gemacht10 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Portion
Νάτριο
83 mg
Πρωτεΐνη
4 g
Θερμίδες
1723 kJ /
412 kcal
Λιπαρά
19 g
Φυτικές ίνες
2.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
12 g
Υδατάνθρακες
60 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
THERMOMIX® Magazin 4/2016
24 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalzkaramell-Cheesecakes
2 Std.
Franzbrötchen-Auflauf
40 Min
Christstollenparfait
8 Std. 30 Min
Cheesecakes mit Maracuja-Topping
2 Std.
Stollen-Tiramisu
2 Std. 20 Min
Eissplittertorte (weihnachtlich)
8 Std. 20 Min
Schokoladeneis
7 Std.
Chai-Latte-Trüffel
2 Std. 50 Min
Champagner-Granita mit Himbeeren
13 Std.
Schoko-Minz-Trüffel
1 Std. 30 Min
Nougat-Panna-Cotta
4 Std. 15 Min
Kirsch-Windbeutel-Dessert
1 Std. 15 Min