
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pavlova mit Apfel-Orangen-Kompott
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 10 λεπτ.
6 Portionen
Υλικά
Baiser
-
Zucker190 g
-
Speisestärke1 geh. EL
-
Eiweiß Zimmertemperatur5
-
Salz1 Prise
-
Zitronensaft1 TL
Topping
-
Wasser50 g
-
Speisestärke1 EL
-
Äpfel geschält, in mundgerechten Stücken400 g
-
Apfelsaft200 g
-
Zucker20 g
-
Orangen filetiert (ca. 220 g)2
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt300 g
-
Sahnesteif1 Pck.
-
Vanillezucker, selbst gemacht10 g
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
412 kcal /
1723 kJ
Πρωτεΐνη
4 g
Λιπαρά
19 g
Υδατάνθρακες
60 g
Φυτικές ίνες
2.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
12 g
Νάτριο
83 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

THERMOMIX® Magazin 4/2016
24 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPanna Cotta
5 Std.
Pfirsich-Maracuja-Torte ohne Backen
6 Std. 30 Min
Tiramisu
5 Std. 20 Min
Schokoladenmousse
3 Std. 20 Min
Erdbeer-Tiramisu
5 Std. 30 Min
Rhabarber-Schmand-Kuchen
2 Std.
Panna Cotta mit Früchten im Gewürzsud
7 Std.
Mousse au Chocolat
3 Std.
Herrencreme
4 Std. 15 Min
Erdbeer-Butterkeks-Dessert
45 Min
Crème brûlée
2 Std. 30 Min
Himbeer-Crunch-Creme
1 Std. 10 Min