Συσκευές & Αξεσουάρ
Hazelnut Meringue with Banana and Toffee Filling
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 15 λεπτ.
12 slices
Υλικά
Hazelnut Meringue
-
sunflower oil for greasing
-
caster sugar250 g
-
egg whites (approx. 5 large egg whites)230 g
-
cream of tartar1 tsp
-
hazelnuts, with skin150 g
Filling
-
toffees (e.g. Werthers)75 g
-
banana (approx. 120 g)1
-
whipping cream chilled100 g
Topping
-
dark chocolate (50% cocoa solids) cut in small pieces100 g
-
cream, min. 30% fat80 g
-
natural vanilla extract1 tsp
Cake Assembly
-
dark chocolate one piece50 g
-
hazelnuts, blanched roasted35 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 slice
Πρωτεΐνη
6 g
Θερμίδες
1461 kJ /
349 kcal
Λιπαρά
21 g
Φυτικές ίνες
2.2 g
Υδατάνθρακες
34 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Layer Cakes
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChocolate Fudge Cake
1ωρ.
Cheesecake (baked)
7ωρ. 20 λεπτ.
Gluten-free Coffee and Walnut Cake Traybake
1ωρ.
Lemon Meringue Pie
2ωρ. 30 λεπτ.
Cake Pops
2ωρ.
Pumpkin Cinnamon Rolls
3ωρ. 20 λεπτ.
Carrot Cake Cupcakes
1ωρ. 20 λεπτ.
Persian Carrot and Coconut Cake
2ωρ. 20 λεπτ.
Raspberry, Lemon and White Chocolate Traybake
1ωρ. 10 λεπτ.
Chocolate cake
45 λεπτ.
Blackberry Muffins with Cardamom Crunch Topping
30 λεπτ.
Lemon Curry Lava Cakes
3ωρ.