Συσκευές & Αξεσουάρ
Hazelnut Meringue with Banana and Toffee Filling
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 15 λεπτ.
12 slices
Υλικά
Hazelnut Meringue
-
sunflower oil for greasing
-
caster sugar250 g
-
egg whites (approx. 5 large egg whites)230 g
-
cream of tartar1 tsp
-
hazelnuts, with skin150 g
Filling
-
toffees (e.g. Werthers)75 g
-
banana (approx. 120 g)1
-
whipping cream chilled100 g
Topping
-
dark chocolate (50% cocoa solids) cut in small pieces100 g
-
cream, min. 30% fat80 g
-
natural vanilla extract1 tsp
Cake Assembly
-
dark chocolate one piece50 g
-
hazelnuts, blanched roasted35 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 slice
Πρωτεΐνη
6 g
Θερμίδες
1461 kJ /
349 kcal
Λιπαρά
21 g
Φυτικές ίνες
2.2 g
Υδατάνθρακες
34 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Layer Cakes
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTiered Mermaid Tail Cake
5ωρ.
Lollipop Cake
2ωρ. 10 λεπτ.
Vegan Coconut Cake
50 λεπτ.
Lemon, Almond and Olive Oil Cake
5ωρ.
Apple Pie Bars
1ωρ. 20 λεπτ.
Vanilla Sponge Layer Cake
2ωρ. 35 λεπτ.
Carrot Cake with Pecans and Vanilla
12ωρ. 55 λεπτ.
Three-milk Cake
2ωρ.
Chocolate and Raspberry Tarts
2ωρ. 50 λεπτ.
Cheesecake (baked)
7ωρ. 20 λεπτ.
Pumpkin Cinnamon Rolls
3ωρ. 20 λεπτ.
Anzac Biscuits
30 λεπτ.