
Συσκευές & Αξεσουάρ
Hazelnut Meringue with Banana and Toffee Filling
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 15 λεπτ.
12 slices
Υλικά
Hazelnut Meringue
-
sunflower oil for greasing
-
caster sugar250 g
-
egg whites (approx. 5 large egg whites)230 g
-
cream of tartar1 tsp
-
hazelnuts, with skin150 g
Filling
-
toffees (e.g. Werthers)75 g
-
banana (approx. 120 g)1
-
whipping cream chilled100 g
Topping
-
dark chocolate (50% cocoa solids) cut in small pieces100 g
-
cream, min. 30% fat80 g
-
natural vanilla extract1 tsp
Cake Assembly
-
dark chocolate one piece50 g
-
hazelnuts, blanched roasted35 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 slice
Πρωτεΐνη
6 g
Θερμίδες
1461 kJ /
349 kcal
Λιπαρά
21 g
Φυτικές ίνες
2.2 g
Υδατάνθρακες
34 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Layer Cakes
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCarrot Cake
2ωρ. 30 λεπτ.
Lemon Drizzle Cake
1ωρ. 30 λεπτ.
Nectarine Tart with Hazelnut Frangipane
50 λεπτ.
Lemon Meringue Cake with 10-Minute Frosting
2ωρ. 10 λεπτ.
Chocolate and Pistachio Cream Cake
25ωρ. 20 λεπτ.
Lemon Drizzle Madeleines
4ωρ. 45 λεπτ.
Lemon, Almond and Olive Oil Cake
5ωρ.
Chocolate Porter Brownies
45 λεπτ.
Vegan Brownies
2ωρ. 40 λεπτ.
Iced Ring Biscuits
1ωρ. 10 λεπτ.
Salted Caramel Shortbread
3ωρ.
Marble Cake
2ωρ. 10 λεπτ.