Συσκευές & Αξεσουάρ
Mint and peanut chutney
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
1 Total recipe
Υλικά
-
peanut oil plus extra for storing30 g
-
garlic cloves2
-
black mustard seeds1 tsp
-
tamarind paste (see Tips)70 g
-
water200 g
-
fresh mint leaves only10 sprigs
-
unsalted peanuts140 g
-
fresh coconut flesh (see Tips)60 g
-
fresh tomatoes60 g
-
fresh long green chillies trimmed and cut into halves1 - 2
-
sea salt½ tsp
-
brown onion cut into halves½
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Total recipe
Νάτριο
1165.6 mg
Πρωτεΐνη
44.97 g
Θερμίδες
6735 kJ /
1603 kcal
Λιπαρά
142.34 g
Φυτικές ίνες
31.11 g
Κορεσμένα λιπαρά
39 g
Υδατάνθρακες
38.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Flavours of India
98 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHerb and garlic dip
10 λεπτ.
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 λεπτ.
Chimichurri
5 λεπτ.
Mango, ginger and chilli chutney
25ωρ. 10 λεπτ.
Hommus dip
5 λεπτ.
Hollandaise
15 λεπτ.
Layered chicken dinner
1ωρ. 45 λεπτ.
Mint sauce
5 λεπτ.
Black tahini and beetroot hommus
1ωρ. 10 λεπτ.
Caesar salad dressing
10 λεπτ.
Caramelised balsamic reduction
30 λεπτ.
Capsicum and sun-dried tomato dip
5 λεπτ.